AIDAS KELIONIS

Brūkštelėjimai

Pėdų rišimas

 

Giminaitis paskambinęs iš kaimo kviečia į talką. Sako, kad laukia pėdų rišimas. Nuvažiuoju į sodybą talkos išvakarėse. Kai visi sumiega, surišu jiems pėdas. Nudirbęs darbą rytoj ilsėsiuosi.

 

Laimės valandos

 

Šį mėnesį vaistinėje nuo 13 iki 15 valandos vaistai parduodami 20 % pigiau. Kiekvieną darbo dieną nueinu ten ir stebiu laimingus žmones. Vienintelė paguoda, kad jie nesveiki.

 

Kaštonas

 

Lazdijuose prie viešbučio auga kaštonas. Žemė po juo gausiai apdergta jame tupinčių paukščių. Kaskart praeidamas po juo galvoji: apšiks ar ne. Ir gyvent smagiau.

 

Barzda

 

Lotyniška patarlė byloja, kad barzda nepadaro filosofu. Bet jeigu barzda ant moters veido, tuomet ji padaro „Eurovizijos“ nugalėtoja.

 

Gyvenimo prasmė

 

Kūdikis kiauras paras leidžia miegodamas ir valgydamas. Toks mažas, o jau supranta, kas gyvenime geriausia.

 

Kariniai veiksmai

 

Prisipirkęs granatų apmėtau praeivius. O niekas neteisia už terorizmą. Tik smulkų chuliganizmą pripaišo…

 

Pojūčiai

 

Būna tualetinis popierius su gėlytėmis. Juo nusivalęs užpakalį jautiesi lyg į žydinčią pievą prišikęs. Ir net iš namų eiti į lauką nereikia.

 

Lipdukai

 

Prekybos centruose neretai vyksta akcijos, kai surinkę tam tikrą skaičių lipdukų gali kokią nors prekę įsigyti su nuolaida. Gydytojai irgi į kompensuojamųjų vaistų knygeles klijuoja lipdukus. Tik šiuo atveju surinkus tam tikrą jų skaičių išrašomas mirties liudijimas.

 

Geri darbai

 

Per žinias pranešė, kad nepažįstamas asmuo užėjo į pensininko butą, sumušė šeimininką ir pareikalavo pinigų. Na ir kas čia tokio? Tai jau daug sykių girdėta istorija… O tu užeik į nepažįstamo pensininko butą, išplauk grindis, išvirk sriubos, paglostyk ir savo pinigus atiduok. Tuomet gal ką ir nustebinsi.

 

Šiltas vanduo

 

Karštą penktadienio dieną nusimaudžiau ežere prie kaimo turizmo sodybos. Vanduo buvo labai šaltas. Šeštadienį ir sekmadienį sodyboje vyko vestuvės. Pirmadienį pasinėręs į ežerą negalėjau atsistebėti, koks šiltas vanduo. Bet nieko čia keisto, kai dvi dienas šešiasdešimt žmonių myžo, šiko ir vėmė į ežerą.

 

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.