Nemokamos idėjos, kaip sustiprinti tarpusavio ryšį karantino metu

 

Kai aplink taip trūksta pozityvumo, tvyro įtampa ir nežinomybė – puikus metas nors trumpam nuvyti neigiamas emocijas ir nustebinti artimą žmogų bei pažvelgti į viską linksmiau. 

 

„Siekiame, kad žmonės bent šiek tiek atsipalaiduotų, palaikytų bendravimą vieni su kitais, juk galima tai padaryti net neišėjus iš namų. Kviečiame visus dalyvauti „Neįkainojamos Dovanos“ iniciatyvoje ir skleisti geras emocijas šiuo laikotarpiu. Juk svarbiausia dovana yra bendravimo dovana“, – dalinosi „Laisvalaikio Dovanų“ direktorė Ieva. 

 

„Bandome į visą šią susidariusią situaciją ir karantiną pažiūrėti pozityviai ir siūlome smagias idėjas, kaip galima pradžiuginti draugą „nemokamomis“ dovanomis. Susitikite su draugėmis video konferencijoje ir kartu išgerkite rytinę kavą ar su draugais pažaiskite kompiuterinius žaidimus. Gali būti, kad taip praleisime dar daugiau laiko su artimais žmonėmis nei įprastai”, – šypsosi vadovė. 

 

Ši graži idėja gali virsti ir puikia dovana. „Laisvalaikio Dovanos“ svetainėje išsirinkite idėją iš specialios neįkainojamų dovanų kategorijos, įsidėkite į krepšelį ir gaukite e. dovaną, kurią galėsite nusiųsti artimam žmogui elektroniniu paštu. Šios dovanos organizatorius – Jūs, tad dovanos gavėjas, norėdamas panaudoti dovaną, kreipsis į Jus – dovanotoją. Dažnai vis nerandame laiko susitikti su draugais, tad nusiųsdami dovaną ne tik parodysite dėmesį, bet ir smagiai nustebinsite „oficialiu“ pakvietimu. 

 

Dovanų asortimente apstu įvairių idėjų – nuo padėkos iki asmeninio koncerto draugui. Nusiųskite žmogui padėką – pasakykite nuoširdų ačiū tiems, kurie stengiasi, daro ir nepasiduoda, bei suteikia jums pozityvumo ir motyvacijos. Pakvieskite draugus sportuoti ir atsitraukti nuo šaldytuvo – surenkite virtualią treniruotę – darykite pratimus, o draugas galės sportuoti su Jumis kartu. Pasidarykite vietos virtuvėje, užsiriškite prijuostę, padėkite kompiuterį ar mobilųjį telefoną per kurį galėsite patogiai matyti bei girdėti vienas kitą ir pasiruoškite įdomiausiai virtualiai maisto gaminimo pamokai – pasidalinkite originaliomis receptų idėjomis. Pasikraukite teigiamomis emocijomis ir pakvieskite į privačią tiesioginę transliaciją „Pralinksmink draugą“ – šokite, dainuokite, grokite ar kitaip pasitelkite savo fantaziją. 

 

Skleiskime teigiamas emocijas, neleiskite artimiesiems liūdėti ir sudalyvaukite šioje gražioje ir smagioje neįkainojamų dovanų idėjų iniciatyvoje. Šias ir kitas idėjas galite rasti internetinėje svetainėje www.laisvalaikiodovanos.lt/neikainojamos-dovanos.

 

 

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.