ANDRIUS PATIOMKINAS

Miniatiūros

Ką apie jus sako nosies krapštymas

Štai 13 įžvalgų, kurios jums padės geriau pažinti savo asmenybę.

 

Jeigu krapštote nosį, vadinasi, švara ir higiena jums yra ne paskutinėje vietoje.

 

Jeigu nosį krapštote visur ir visada, esate bebaimis, stiprus, savimi pasitikintis ir į kitų nuomonę drąsiai spjaunantis žmogus.

 

Labai svarbu atkreipti dėmesį, kuriuo pirštu krapštote nosį. Jeigu dažniau už kitus naudojatės mažyliu arba bevardžiu pirštu, tai reiškia, kad nestokojate originalumo.

 

Jeigu krapštomoje nosyje ką nors randate, vadinasi, ir gyvenime jūsų pastangos dažnai nenueina veltui, yra vainikuojamos sėkme ir darbo vaisiais.

 

Jeigu į nosį, net ir labai užgultą, savo pirštų nekišate, tai byloja tris dalykus: arba jūs niekada nesiskiriate su nosine, arba esate atsargus, kai kada net bailokas žmogus, arba žarijas esate linkęs žarstyti kitų rankomis.

 

Jeigu iškrapštytą nosies turinį atidžiai apžiūrinėjate dienos šviesoje, tai rodo jūsų polinkį į mokslinius tyrinėjimus, tam tikrais atvejais – galbūt perdėtą jūsų kritiškumą ir įtarumą.

 

Jeigu iškrapštytąjį turinį sukate į kamuoliuką, greičiausiai jums būdingas akumuliatyvusis mąstymas, gebėjimas rutulioti savo idėjas ir sumanymus.

 

Jeigu krapštote savo nosį, esate apynormalis žmogus, ir anksčiau pateikti empiriniai apibendrinimai jums negalioja.

 

Nosies krapštymas kojos pirštu leidžia daryti išvadą, kad jūs – lankstus žmogus.

 

Jeigu nosį krapštote iš karto dviem (rankos) pirštais, galite vadinti save didžiausių šnervių pasaulyje savininku; jeigu krapštote daugiau nei dviem pirštais, patartume kreiptis į specialistą ir pasitikrinti, ar jūs tikrai Homo sapiens.

 

Jeigu krapštote nosį ir nieko nerandate, sveikiname jus – esate visiškai sveikas (fiziologiniu požiūriu).

 

Jeigu iš nosies jums pavyksta iškrapštyti gintaro, aukso ir kitų naudingųjų iškrapštenų, žinokite, kad esate unikumas, vienintelis toks žmogus pasaulyje.

 

Nepaprastai svarbu išsiaiškinti, kiek kartų per dieną krapštote (savo) nosį. Jeigu pirštą į nosį įkišate iki 50 kartų, esate labai veiklus žmogus, negalintis pasėdėti susidėjęs rankų. Jeigu nosį pasikrapštote nuo 51 iki 200 kartų per dieną, ne be pagrindo galite pasigirti savo aritmetiniais sugebėjimais. Jeigu suskaičiavote daugiau nei 200 nosies krapštymo aktų per dieną, vadinasi, gyvenime tikrai neturite ką veikti.

 

Vienos instrukcijos įkvėptas

 

Popierių prašome mesti į šiukšliadėžę.

(Po kelių dienų)

Panaudotą popierių prašome mesti į šiukšliadėžę!

(Po kelių dienų)

Į šiukšliadėžę meskite tik tualete panaudotą popierių!

(Po kelių dienų)

Į šiukšliadėžę meskite tik šiame tualete panaudotą popierių!

(Po kelių dienų)

Panaudotą popierių neškitės su savimi!!

(Po kelių dienų)

Grąžinkit šiukšliadėžę!!!

 

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.